< Vorige pagina

Categorie

Merk

Materiaal

Voering

Zool

Prijs

Sluiting

Bobux

  • Bobux
Aantal
Filters
Filters

Bobux

De allerbeste keuze voor de voeten van de allerkleinsten. Bobux is al sinds 1991 actief waar ontwerpers Chris en Colleen Bennet de allereerste Soft Sole ter wereld ontwierpen. Sindsdien heeft Bobux niet stilgestaan en is het merk alleen maar innovatiever geworden met aandacht voor een gezonde voetontwikkeling voor kinderen in de ontwerpfase van iedere babyschoen. De soft soles en leren slofjes zorgen voor een optimaal gebruik van de babyvoeten. Door de flexibele zool voelen de kinderen het lopen beter aan wat zorgt voor een snelle loopontwikkeling en zachte comfortabele pasvorm.

Bobux online bestellen

Bekijk de collectie van Bobux bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Uw bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en bent u niet tevreden over uw aankoop dan heeft u 14 dagen om uw aankoop te retourneren. Uw aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw retournering terugbetaald.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.