< Vorige pagina

Merk

Voering

Prijs

Uitneembaar voetbed

Bunnies

  • Bunnies
Aantal
Filters
Filters

Bunnies

De hippe kinderschoenen en babyschoenen van het merk Bunnies zijn geschikt voor jonge kinderen in elke fase gedurende de ontwikkeling van het lopen. Omdat de loopontwikkeling in deze leeftijdsfase erg belangrijk is, hebben alle Bunnies Jr. een eigen identiteit, die aansluit bij de 4 fases die een kind tegenkomt bij het zetten van de eerste stapjes.

Zo heeft Bunnies voor iedere loopfase een kinderschoen, te weten de Baby Bunnies, Flex Bunnies, Stap Bunnies en Superstap Bunnies. Van de eerste stapjes tot een heleboel snelheid, met Bunnies Jr. schoentjes heb je voor ieder fase de goede schoen met de juiste pasvorm en zool. Veilig en goed voor de groeiende kindervoetjes.

Bunnies online bestellen

Bekijk de collectie van Bunnies bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Bunnies bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de jongens en meisjes collectie evenals de babycollectie van Bunnies te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.