< Vorige pagina

Cruyff

  • Cruyff
Aantal
Filteren
Filters

Cruyff Sneaker

Het merk Cruyff schoenen is geïnspireerd op Johan Cruyff de voetballer, zijn levenswijze en visie waarbij vernieuwing, attractief en verrassend belangrijke onderwerpen zijn. Maar ook kwaliteit en functionaliteit zijn onderdeel van het ontwerprpoces van Cruyff sneakers en schoenen voor heren en dames. Cruyff heeft meerdere schoenencollecties zo zijn er de Cruyff Classics en Cruyff sports collectie. Voor ieder wat wils met een speelse casual twist.

Cruyff schoenen online bestellen

Bekijk de collectie van Cruyff bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Cruyff schoenen bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de heren en damescollectie van Cruyff te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.