< Vorige pagina

Merk

Materiaal

Fred de La Bretoniere

  • Fred de La Bretoniere
Aantal
Filteren
Filters

Fred de la Bretoniere

Sinds 1970 is Fred de la Bretoniere een bekende ontwerper in de schoenen- en tassenmode. Zoals Fred zelf ook aangeeft “mijn schoenen en tassen zijn ontworpen om je beter te voelen. Bij elke stap die je zet, wordt een tas of schoen een deel van jezelf. Mijn ontwerpen onderstrepen jouw persoonlijkheid net als een spijkerbroek die naar mate die meer gedragen is, dierbaarder wordt.”

De collecties van Fred de la Bretoniere staan voor vrouwelijk stoer maar toch stijlvol en elegant met een ruime keuze aan stoere tassen, enkellaarzen en schoenen. Naast het merk Fred de la Bretoniere ben je bij Nolten Schoenen ook aan het juiste adres voor Shabbies Amsterdam, ook ontworpen door Fred de la Bretoniere.

Fred de la Bretoniere online bestellen

Bekijk de schoenen en tassen collectie van Fred de la Bretoniere op Nolten.nl en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag gratis verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan kan je die gratis retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Fred de la Bretoniere bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de damescollectie van Fred de la Bretoniere te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.  

Filteren

  • Fred de La Bretoniere