< Vorige pagina

Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als je naar pagina's wilt zoeken, klik hier.

Gaastra Schoenen

Het merk Gaastra is een merk met een lange traditie. Na 117 jaar zijn de nautische roots van Gaastra nog steeds zichtbaar. Toen de 22-jarige Douwe Gaastra zijn zeilmakerij in 1897 oprichtte in Sneek. Met dit in gedachten is Gaastra, nu meer dan een eeuw later. getransformeerd in een fashionable- en functioneel lifestyle merk. De schoenencollectie van Gaastra is sportief, betaalbaar, functioneel en een mooie toevoeging op de kledingcollectie van Gaastra.

Gaastra online bestellen

Bekijk de collectie van Gaastra bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Gaastra bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de herencollectie van Gaastra te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.