< Vorige pagina

Geslacht

Merk

Prijs

Sluiting

Gant

  • Gant
Aantal
Sorteer op
Filters
Filters

Gant

Het merk Gant werd gelanceerd in 1949. In dit jaar vormde Bernard Gantmacher het merk tot een legende. De motto van het schoenenmerk Gant luid : Never Stop Learning. Met dit in gedachten is Gant, nu meer dan een 50 jaar later. getransformeerd in een fashionable- en functioneel lifestyle merk. De schoenencollectie van Gant is modieus, betaalbaar, functioneel en een mooie toevoeging op de kledingcollectie van Gant.

Gant online bestellen

Bekijk de collectie van Gant bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Gant bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames- en herencollectie van Gant te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.