< Vorige pagina

Geslacht

Merk

Voering

Prijs

Uitneembaar voetbed

Gioseppo

  • Gioseppo
Aantal
Filters
Filters

Gioseppo

Het in 1991 opgerichte familiebedrijf Gioseppo schoenen is begonnen in Spanje en wordt inmiddels in meer dan 60 landen over de hele wereld verkocht. Gioseppo is toegankelijk, ongedwongen en modern. Het design heeft dan ook een echt Spaans tintje. Bij Gioseppo reopen ze wel eens;” Wij zijn de Middellandse Zee. Wij zijn familie. Wij zijn vitaal, rusteloos en eerlijk. Zo zijn ook de dames, heren en kindercollecties van Gioseppo. Eerlijk gemaakt, vrolijk en draagbaar.

Gioseppo online bestellen

Bekijk de collectie van Gioseppo bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Gioseppo bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de collectie van Gioseppo te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.