< Vorige pagina

Geslacht

Merk

Prijs

Uitneembaar voetbed

Hartjes

  • Hartjes
Aantal
Filters
Filters

Hartjes

Hartjes is het schoenenmerk voor mensen met diabetici. Hartjes maakt therapeutische schoenen met comfortabele zolen. Mensen met diabetes mogen geen drukpunten in hun voeten voelen van schoenen. Schoenen van Hartjes worden ontworpen om aan deze hoge eisen te voldoen. De voering bestaat uit kalfsleer. Dit zorgt ervoor dat de schoen zacht zijn en de voeten goed laten ademen. De zolen zijn gemaakt van ultra moderne materialen die flexibel zijn en licht. De voorvoet is hierdoor compleet naadloos en dit voorkomt extra drukpunten. De collectie van Hartjes bestaat uit enkellaarzen en mooie veterschoenen.

Hartjes online bestellen

Bekijk de collectie van Hartjes bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Hartjes bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de damescollectie van Hartjes te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.