< Vorige pagina

Heren Chunky Sneakers

Aantal
Sorteer op
Filters
Filters

Chunky Sneakers

In 2017 zag je het de trend al ondergronds opkomen en in 2018 kwam de chunky sneakers trend ook wel dad sneaker genoemd volop in beweging. Nu zijn de chunky sneakers niet meer weg te denken. De trend zet zich dan ook in 2019 voort en meer en meer schoenen- en sneakermerken haken aan. Met veel variatie in kleur, stijl en alle soorten vette zolen en uppers.

Elke It girl van Los Angeles tot Parijs heeft wel een paar dad sneakers. De trend ontstond in de jaren 90 toen het merk Fila de OG van "dad shoes" introduceerde; de Disruptor 2. Dankzij de nineties revival heeft het van oorsprong Italiaanse merk een renaissance. Andere High-end merken en klassieke sportmerken volgden. Naast naked sneakers in een meer minimalistische stijl zijn de chunkies niet meer weg te denken.

De look is misschien niet voor iedereen maar is veelzijdiger dan je denkt, omdat je met stevige sneakers een dimensie aan je garderobe kunt toevoegen, vandaar de grote aantrekkingskracht. Deze trend is niet alleen meer voor sneakerheads combineer de stijl met een elegante jurk, uitgesproken sokken, maatpak of trainingsbroek.

Chunky Sneakers online bestellen

Bekijk de collectie chunky sneakers voor dames op Nolten.nl en bestel direct veilig via de webshop. Je dad sneakers worden binnen 1 werkdag verzonden. Ben je niet tevreden over je aankoop dan kan je die gratis retourneren en wordt je aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terugbetaald.

Chunky Sneakers bekijken in een van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de collectie en te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.