Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Filters
Maatadvies

Nolten Delft Kids: hét adres voor kinderschoenen in Delft e.o.

Deskundig advies
Van kruipend de wereld ontdekken tot de eerste stapjes. Bij iedere stap die je kleintje zet in zijn of haar ontwikkeling hoort een passende schoen.
Het kan best lastig zijn een schoen te vinden die aansluit bij de ontwikkelfase van jouw kindje. En dat terwijl het juist erg belangrijk is een schoen te kiezen die kwetsbare voeten zowel beschermt als stimuleert in de loopontwikkeling. Onze deskundige medewerkers adviseren je daarom graag in de keuze voor de juiste schoen en zorgen ervoor dat schoenen kopen voor ouder en kind een fijne ervaring wordt.

Voeten opmeten
Grotere kinderen weten al goed wat ze mooi vinden. De juiste maat kopen kan daarentegen nog weleens een uitdaging zijn. Je wilt een schoen die stevig aan de voet zit en voldoende steun geeft, maar ook dat ze lang meegaan en op korte termijn niet te klein zijn. Met ons speciale meetapparaat meten we op welke maat je kind heeft en adviseren we welke maat je het beste kunt kiezen.

Vooraanstaande merken
Bij Nolten Delft Kids vind je een totaalaanbod van vooraanstaande merken voor iedere leeftijd en smaak. Van Naturino en Shoesme voor peuters tot HIP, Develab, Puma en Dr. Martens voor grotere kids. Ieder seizoen worden met zorg de mooiste kindermerken uitgekozen om een aansprekende collectie in uiteenlopende stijlen en prijsklassen te presenteren.

Kindvriendelijke winkel
Schoenen kopen moet voor ouder en kind een leuke ervaring zijn. Onze frisse en overzichtelijke winkel is kindvriendelijk ingericht en voorzien van een klantentoilet voor de hoge nood. Bij iedere aankoop kan onze 'kleine klant' een leuk cadeautje uitkiezen uit de Vending Machine om schoenen kopen extra leuk te maken.                 

De winkel is gevestigd in een historisch pand middenin het bruisende centrum van Delft aan de Brabantse Turfmarkt, te midden van tal van leuke andere winkels en op zaterdag met de gezelligste markt van Delft.

Bezoek ook eens onze dames en herenwinkel aan de Hippolytusbuurt. De winkel bevindt zich op loopafstand van de kids winkel.Bekijk de kids collectie

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.