< Vorige pagina

Geslacht

Maat

Materiaal

Lou Lou

  • Lou Lou
Aantal
Filteren
Filters

By Lou Lou

By Lou Lou is geïnspireerd op het romantische, klassieke sfeertje van Parijs uit de jaren 50. De welbekende Smart Little Bag, een portemonnee en clutch in één. Overdag in je tas of als je ‘even’ een boodschap wil doen, naar een feestje gaat, dan laat je je tas thuis en heb je met je SLB van LouLou dankzij het handige voorvakje voor je mobiel (zelfs voorzien van een spiegeltje) alles bij de hand.
Inmiddels is de LouLou collectie accessoires verder uitgebreid met meer handige portemonnees uitgevoerd in exotische leersoorten en stoere opvallende prints. By LouLou portemonnees hebben een handig formaat en een lusje voor om de pols, dus extra gebruiksgemak.

By Lou Lou online bestellen

Bekijk de collectie van Lou Lou bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

By Lou Lou bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de damescollectie van Lou Lou te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filteren

  • Lou Lou