Jouw Selecties Alles wissen
Filters
Geslacht
Merken
Maten
Kleuren
Materiaal
Hakhoogte
Voering
Zool
Uitneembare zool
×

Marc Cain

Per pagina SELECTEER
14 Artikelen
| Naar boven

Marc Cain

De collectie is de ster, dat is wat voorop staat bij het ontwerpen van Marc Cain schoenen en tassen. Marc Cain verbindt het gevoel voor esthetiek en kunst met nonchalance en natuurlijkheid, innovatief denken en exclusiviteit. Marc Cain is een liefdesverklaring aan de vrouw die vandaag leeft, zelfbewust is, open en nieuwsgierig. Ze houdt ervan een vrouw te zijn en uit zich door wat ze draagt – natuurlijk en vanzelfsprekend.

Marc Cain staat voor innovatief denken. Aan Marc Cain damesschoenen en tassen worden hoge eisen gesteld aan design, kwaliteit, materiaal, innovatie en pasvorm. De collecties van Marc Cain Bags & Shoes weerspiegelen de tijdgeest met een eigen stijl en klasse. Mode die altijd een beetje anders is en toch altijd zichzelf, onmiskenbaar en karakteristiek. Cross Styling op een verfrissende wijze, die silhouetten en materialen samenbrengt. De spanning die daardoor ontstaat vormt een eigen, nieuwe definitie van het begrip ”Look“ – de Marc Cain Look.

Marc Cain online bestellen

Bekijk de collectie van Marc Cain schoenen & tassen op Nolten.nl en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag gratis verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan kan je die gratis retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Marc Cain bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de damescollectie van Marc Cain te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina. Marc Cain is exclusief verkrijgbaar op onze webshop en bij onze winkels.