< Vorige pagina

Geslacht

Merk

Marc Cain

  • Marc Cain
Aantal
Filteren
Filters

Marc Cain

De collectie is de ster, dat is wat voorop staat bij het ontwerpen van Marc Cain schoenen en tassen. Marc Cain verbindt het gevoel voor esthetiek en kunst met nonchalance en natuurlijkheid, innovatief denken en exclusiviteit. Marc Cain is een liefdesverklaring aan de vrouw die vandaag leeft, zelfbewust is, open en nieuwsgierig. Ze houdt ervan een vrouw te zijn en uit zich door wat ze draagt – natuurlijk en vanzelfsprekend.

Marc Cain staat voor innovatief denken. Aan Marc Cain damesschoenen en tassen worden hoge eisen gesteld aan design, kwaliteit, materiaal, innovatie en pasvorm. De collecties van Marc Cain Bags & Shoes weerspiegelen de tijdgeest met een eigen stijl en klasse. Mode die altijd een beetje anders is en toch altijd zichzelf, onmiskenbaar en karakteristiek. Cross Styling op een verfrissende wijze, die silhouetten en materialen samenbrengt. De spanning die daardoor ontstaat vormt een eigen, nieuwe definitie van het begrip ”Look“ – de Marc Cain Look.

Marc Cain online bestellen

Bekijk de collectie van Marc Cain bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Marc Cain bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de damescollectie van Marc Cain te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina. Marc Cain is exclusief verkrijgbaar op onze webshop en bij onze winkels.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filteren

  • Marc Cain