< Vorige pagina

Maruti

Aantal
Filteren
Filters

Maruti

Het Nederlandse damesschoenenmerk Maruti heeft een een herkenbare look met simpele strakke designs en opvallende, hippe prints. Elk seizoen experimenteert Maruti met verschillende technieken en materialen om “on trend” te blijven en dat zie je terug. De modellen hebben een verrassende look en jong design door de natuurlijke materialen en verschillende wassingen. Geen paar is hetzelfde en dat maakt elk paar Maruti schoenen uniek. Een bekend model van Maruti is de ‘Gimlet’ waar het allemaal mee begon. Een minimalistische damesschoen met statement prints en cow hair. Maruti heeft naast de ieder jaar succesvolle animal prints ook ieder seizoen een ruime selectie fashion prints in de collectie, van metallic druppels tot vrolijke polka dots.

Maruti online bestellen

Bekijk de collectie van Maruti bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Maruti bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de damescollectie van Maruti te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina. Maruti is exclusief verkrijgbaar op onze webshop en bij onze winkels.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.