< Vorige pagina

Meisjes Babyschoenen

Aantal
Filteren
Filters

Meisjes babyschoenen

Sommige dingen zijn in het klein nét iets leuker. Dat geldt zeker voor meisjes babyschoenen. De eerste schoentjes voor je baby zijn er in de leukste prints en kleuren. Maar babyschoenen en babyslofjes kies je niet alleen uit op het mooie uiterlijk. Juist het materiaal waarvan de babyschoentjes gemaakt zijn is erg belangrijk.

Voor de kleinste meisjes die volop aan het ontdekken zijn door te kruipen en tijgeren heeft Nolten babyslofjes van Develab in de collectie. Deze slofjes zijn gemaakt van ademend en flexibel leer, perfect voor kleinste voetjes. Ook het merk Bardossa begrijpt dat de eerste stapjes van je kindje erg belangrijk zijn. De meisjes babyschoenen van Bardossa zijn daarom uitgevoerd met een flexzool waardoor de voet een goede demping heeft tijdens het lopen.

Gaat het lopen van je kindje met stappen vooruit? Bekijk dan eens de collectie van Shoesme. De Shoesme Baby-proof collectie en Shoesme Extreme Flex collectie zijn ook voorzien van flexibele zolen en hebben een fijne demping, stabiliteit en grip.

Populaire schoenenmerken voor volwassen brengen de leukste modellen voor baby’s uit. De Adidas meisjes babyschoenen en Ugg meisjes babypantoffels zijn nog leuker aan kleine voetjes dan bij volwassenen. Ook het Braziliaanse merk Havaianas brengt de populaire collectie voor baby’s uit. Zo matchen jij en je mini-me ook op zomerse dagen!

Meisjes babyschoenen online bestellen

Bekijk de collectie meisjes babyschoenen op Nolten.nl en bestel direct veilig via de webshop. Je babyschoenen worden binnen 1-3 werkdagen gratis verzonden. Ben je niet tevreden over je aankoop dan kan je die gratis retourneren en wordt je aankoopbedrag binnen vijf werkdagen terugbetaald.

Meisjes babyschoenen bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de collectie meisjes babyschoenen te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina. In onze KIDS winkels in Delft (Brabantse Turfmarkt 91) en Den Haag (Frederik Hendriklaan 278) kun je terecht voor een uitgebreide meisjes babyschoenen collectie.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.