< Vorige pagina

Categorie

Geslacht

Merk

Prijs

P-Modekontor

  • P-Modekontor
Aantal
Filters
Filters

P-Modekontor

P-Modekontor is het merk voor sjaals. Elke vrouw heeft tegenwoordig een aantal sjaals in de kast hangen. P-Modekontor staat voor hoge kwaliteit sjaals. Niet alleen verkoopt het merk warme sjaals voor de winter maar ook leuke sjaaltjes voor de wat koudere lente avonden. Elke sjaal heeft een andere dikte en vorm. De verschillende patronen, kleuren en stoffen maken de sjaals leuk om eindeloos mee te combineren.

P-Modekontor online bestellen

Bekijk de collectie van P-Modekontor bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

P-Modekontor bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de damescollectie van P-Modekontor te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filteren

  • P-Modekontor