< Vorige pagina

Merk

Prijs

Sluiting

Premiata

  • Premiata
Aantal
Filters
Filters
Premiata LAYLA Bordeaux Premiata LAYLA Bordeaux
40%
Premiata LAYLA Bordeaux
€ 199,95 € 119,97
Premiata LIZ Silver Premiata LIZ Silver
40%
Premiata LIZ Silver
€ 229,95 € 137,97
Premiata MICK Black Premiata MICK Black
40%
Premiata MICK Black
€ 209,95 € 125,97
Premiata LIZ Brown Yellow Premiata LIZ Brown Yellow
40%
Premiata LIZ Brown Yellow
€ 199,95 € 119,97
Premiata ERIC Blue Premiata ERIC Blue
40%
Premiata ERIC Blue
€ 209,95 € 125,97
Premiata LIZ Black Premiata LIZ Black
40%
Premiata LIZ Black
€ 199,95 € 119,97

Premiata

De Mazza familie uit Italië ontwierp een nieuw merk genaamd Premiata. Deze familie is ervan overtuigd dat normaliteit niet bestaat en dat er niks mis is met verschillend zijn. Om deze reden hebben ze bij het oprichten van Premiata besloten om gewoon zichzelf te zijn: abnormaal, eclectisch, instinctief en zonder regels. Dit uit zich in de apartheid van de schoenen, de mooie kleurencombinaties en leuke prints. De prachtige collectie dames- en herenschoenen van dit Italiaanse merk zijn mateloos populair in de modewereld. De prachtige materialen en comfortabele pasvorm zijn een gouden combinatie.

Premiata online bestellen

Bekijk de collectie dames- en herenschoenen van Premiata bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Premiata bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames- en herencollectie van Premiata te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.