< Vorige pagina

Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als je naar pagina's wilt zoeken, klik hier.

Regarde Le Ciel

Regarde Le Ciel is een schoenen fabrikant met het hoofdkantoor in Barcelona en is opgericht door een team van creatieve doelgerichte ondernemers. Het doel van Regarde Le Ciel is om duurzame topkwaliteit schoenen te ontwerpen waar de klant lang plezier van heeft.

Alle schoenen zijn voorzien van zorgvuldig geselecteerd gelooid leer. Alle leersoorten worden afgewerkt en behandeld door gebruik van hitte, natuurlijke crèmes en zijde borstels om het gewenste resultaat te bereiken. De schoenen zijn dus niet alleen mooi maar ook milieu bewust. Dus kortom ben je op zoek naar een milieu bewuste schoen voor een langere tijd dan is Regarde le Ciel het juiste merk.

Regarde Le Ciel online bestellen

Bekijk de dames collectie van Regarde Le Ciel bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Regarde Le Ciel bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames van Regarde Le Ciel te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.