< Vorige pagina

Romika

Aantal
Filteren
Filters

Romika

In 1921 werd Romika opgericht in Gusterath Valley Duitsland door 3 ondernemers. Van de eerste twee letters van hun achternamen vormen de oprichter van het bedrijf, Hans Rollmann, Carl Michael en Karl Kaufmann de naam "RO-MI-KA". In 1922 begint de productie van de schoenen.

Romika schoenen zijn gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen zoals lood en cadmium. Wie kiest voor Romika schoenen zal dus al snel merken dat deze niet alleen mooi en stevig zijn, maar dat er ook nagedacht wordt over materiaalkeuze. Romika schoenen worden namelijk niet alleen van topkwaliteit gemaakt, maar het merk besteedt veel aandacht aan het belang van hoogwaardig kunststof. Stoffen die warmte vasthouden in de winter of voor extra veerkracht in de zool. Het mooiste is nog dat veel van deze nieuwe materialen gemaakt kunnen worden van gerecycled plastic, wat natuurlijk goed is voor het milieu.

Romika online bestellen

Bekijk de collectie van Romika bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Romika bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames- en herencollectie van Romika te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.