< Vorige pagina

Merk

Prijs

Toms

  • Toms
Aantal
Filters
Filters

Toms

Het merk Toms is er voor dames, heren, meisjes en jongens. Toms maakt je vrolijk door de kleurrijke designs en gevarieerde collectie. Toms maakt instappers, sandalen, sneakers, espadrilles en tassen waarvan de Toms Classics misschien wel de meest bekende modellen zijn. De enige echte Toms Classic instapper is verkrijgbaar in verschillende materialen en designs met een stevig voetbed. Toms weet ieder seizoen weer een verrassende collectie te presenteren, waarbij het grootste deel van de collectie echte zomerschoenen zijn van uitstekende kwaliteit met een perfecte pasvorm.

En als je een paar Toms koopt draag je ook bij aan het Toms OneforOne project. Voor elk paar schoenen die Toms verkoopt, schenkt Toms een paar nieuwe schoenen aan kansarme kinderen in wel 70 landen ‘One for One’. Toms hecht ook veel waarde aan maatschappelijk ondernemen en denkt na over het gebruik van natuurlijke materialen, de productie en de arbeidsomstandigheden zodat een goede balans wordt gevonden in de hele productieketen. Kortom Toms is echt een merk van deze tijd, dat ook nog eens hele leuke schoenen en tassen maakt.

Toms schoenen online bestellen

Bekijk de collectie van Toms bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Toms bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames, heren of kids collectie van Toms te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.