< Vorige pagina

Categorie

Geslacht

Merk

Maat

Kleur

Materiaal

Voering

Prijs

Uitneembaar voetbed

Sluiting

Weejuns by G.H. Bass & Co

  • Weejuns by G.H. Bass & Co
Aantal
Filters
Filters

Weejuns By G.H. Bass

De geschiedenis van G.H. Bass & Co. dateert uit Maine in 1876. George Henry Bass had een eenvoudige missie om de allerbeste schoen te maken. In 1936 gaf G.H. Bass & Co. een stijlvolle draai aan een Noorse boerderijschoen die was ontworpen voor “loafing in het veld,” met een speelse bijnaam Weejuns waarmee het ontstaan van 's werelds eerste penny loafer een feit was. Van een wandeling over universiteitscampussen tot het doen van de moonwalk, Weejuns zijn overal aangetroffen op vlijtigste voeten sinds die tijd.

De prachtige klassieke Weejuns instapschoenen zijn dan ook wereldwijd bekend en geliefd om het comfort, de stijl en geschiedenis. Deze originele loafers zijn al jaren erg populair en zijn inmiddels ook ultra hip bij jonge, trendy dames en heren.

Weejuns By G.H. Bass online bestellen

Bekijk de collectie van Weejuns By G.H. Bass instapschoenen op Nolten.nl en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Weejuns By G.H. Bass bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames en herencollectie van Weejuns By G.H. Bass
te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina. Weejuns By G.H. Bass is exclusief verkrijgbaar op onze webshop en bij onze winkels.Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filteren

  • Weejuns by G.H. Bass & Co