Nolten Den Haag Centrum

Terug naar overzicht

Adresgegevens

Spuistraat 9
2511 BC DEN HAAG
Tel. 070 2050 212
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 12:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 18:00

Nolten Schoenenwinkel Den Haag

Onze Nolten schoenenwinkel voor dames en heren in het hart van het centrum in Den Haag is te vinden tussen de historische Passage en de Venestraat. Tijdens een dagje shoppen in Den Haag centrum of een cultureel bezoekje aan het Mauritshuis of het Binnenhof mag een bezoek aan onze Nolten schoenenwinkel niet ontbreken. Bij Nolten in Den Haag Centrum vind je sneakers, schoenen, tassen en accessoires van exclusieve bekende merken voor dames en heren. Parkeren kan in de dichtstbijzijnde parkeergarage in de Grote Marktstraat, in Q-Park City Parking op De Laan of in een van de andere parkeergarages in het centrum.

Winkelen op afspraak

Maak een persoonlijke shopafspraak in onze winkel of shop online.

Boek & Shop

Klik hier om online een shopafspraak te maken in één van onze winkels. Ook voor een sneak peak ben je van harte welkom.

Bel & Shop

Liever telefonisch een afspraak maken? Bel de winkel en maak een shopafspraak met persoonlijke hulp.

Click & Collect

Bestel online en haal je bestelling zonder afspraak op bij de winkel.

Bereikbaarheid Nolten Den Haag CentrumDe binnenstad van Den Haag is goed bereikbaar. De meest actuele informatie vind je op de website den haag binnenstad bereikbaarheid. Hierna lees je meer over de bereikbaarheid van Den Haag Centrum in het kort.

Met de auto

Het winkelgebied in de Haagse binnenstad is autoluw met betaald parkeren op alle dagen van de week. Het gemakkelijkste is de auto te parkeren in een parkeergarage aan de Centrumring met meer dan 20 parkeergarages. De tarieven variëren van € 2 tot € 4 euro per uur. Met Park & Ride bespaar je tijd en parkeer de auto bij een Park & Ride. Je vermijdt drukte, files en betaalt minder parkeergeld.

Openbaar vervoer

Den Haag beschikt over twee grote treinstations. Op Station Hollands Spoor arriveren alle treinen vanuit Amsterdam, Rotterdam en België, en de treinen uit de richting Utrecht komen aan op Den Haag Centraal Station. Vanaf beide stations loop je binnen tien minuten naar onze Nolten winkel en met de tram of de bus is dat nog sneller.

Fietsen

De Haagse binnenstad is uitstekend bereikbaar met de (brom)fiets. In het centrum zijn er niet alleen veel fietspaden, ook vind je op diverse locaties bewaakte fietsenstallingen. Hier kun je gratis en veilig je fiets stallen. Let op dat je de fiets stalt op de daarvoor bestemde locaties, anders wordt je fiets verwijderd en naar een depot aan de rand van de stad gebracht.

Gratis fietsenstallingen

Alle Biesieklette-fietsenstallingen in de Haagse binnenstad zijn gratis. Het stallen van bromfietsen, bakfietsen en motoren is niet gratis. Je vindt de gratis Biesieklettes onder andere op het Buitenhof, Spuiplein, de Voldersgracht, Grote Markt en bij de Driehoekjes. De bewaakte stallingen zijn dagelijks geopend. Kijk op biesieklette.nl voor meer informatie over de afzonderlijke fietsenstallingen en hun faciliteiten.

Ook bij de NS-stations Den Haag Centraal Station en Hollands Spoor kun je je fiets bewaakt en onbewaakt stallen. Deze fietsenstallingen zijn niet gratis, maar je kunt hier wel je fiets laten repareren, handig!


Haagsche Stadsfiets Pick Up & Go

Kom je van buiten Den Haag? Huur dan een Haagsche Stadsfiets van Du Nord! De groen-gele fiets met praktisch transportrek kun je op tal van locaties in de binnenstad en aan het strand oppikken. Handig is dat de fiets niet op dezelfde locatie ingeleverd hoeft iedereen kan voor 7,50 euro een Haagsche Stadsfiets huren. Klik hier voor meer informatie over de locaties waar je de opvallende Haagse fietsen kunt oppikken.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filters