Nolten Kids Delft

Terug naar overzicht

Adresgegevens

Brabantse Turfmarkt 91
2611 CM DELFT
Tel. 015 8200 400
Routebeschrijving

Openingstijden

Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 09:30 17:30
Zondag 12:00 17:00

Nolten Kinderschoenenwinkel Delft

Onze gespecialiseerde kinderschoenenwinkel is gevestigd in een historisch pand in het bruisende centrum van Delft aan de Brabantse Turfmarkt, vlakbij de Beestenmarkt en de Nieuwe Kerk. Met rondom leuke winkels, restaurants en iedere zaterdag de gezelligste markt van Delft voor de deur.

Nolten Kids Delft heeft een kindvriendelijke inrichting zoals een kindertoilet, een kinderverrassing bij je aankoop en ervaren medewerkers die je persoonlijk verder helpen. In deze Nolten kinderschoenenwinkel vind je de grootste collectie kinderschoenen en sneakers voor jongens en meisjes van de leukste merken.  Ook babyschoenen voor de eerste stapjes van gespecialiseerde merken hebben we in de collectie.

Bereikbaarheid Nolten Kids Delft


De binnenstad van Delft is grotendeels autoluw. Zo kan je rustig winkel en genieten van het historische centrum van Delft.

Met de auto

In de binnenstad kan je betaald parkeren op de parkeerterreinen aan de Paardenmarkt, Gasthuisplaats en de Voorstraat. Parkeren kan ook op het Nijverheidsplein achter station Delft. Parkeren is hier goedkoper en je loopt binnen 10 minuten naar de binnenstad. Het centrum van Delft heeft 3 parkeergarages die 24 uur per dag geopend zijn; Phoenixgarage aan de Phoenixstraat 29, Zuidpoortgarage aan de Zuidwal 14 en de Marktgarage aan de Willem Naghelstraat 1.

Openbaar vervoer

Delft heeft 2 stations; Delft Zuid en Delft Centrum. Vanaf station Delft Centrum ben je in enkele minuten in de binnenstad. In Delft rijden 2 tramlijnen van de HTM. Nummer 1 (Scheveningen-Delft Tanthof) en 19 (Leidsenhage-Delft Nieuwe Plantage). De haltes Prinsenhof en Station Centrum zijn voor de binnenstad de dichtstbijzijnde haltes.

Fiets

Delft is prima bereikbaar met de fiets. Bij het station zijn grote stallingen met een systeem waar je direct kunt zien waar er ruimte is om je fiets te stallen. De stallingen zijn 24 uur per dag toegankelijk en bewaakt te bereiken via het fietspad langs het water tegenover de Westvest.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filters