Nolten Kids Den Haag

Terug naar overzicht

Adresgegevens

Frederik Hendriklaan 278
2582 BN DEN HAAG
Tel. 070 355 2883
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 12:00 18:00
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 18:00
Vrijdag 09:00 18:00
Zaterdag 09:00 18:00
Zondag 12:00 18:00

Nolten Kinderschoenen Den Haag

Onze Nolten kinderschoenen winkel in Den Haag is gevestigd op 'de Fred', de bekende winkelstraat in het Statenkwartier en een bezoekje waard om een dagje te winkelen want er zijn voldoende activiteiten voor kinderen dicht in de buurt. Zo is de speeltuin (2-10 jaar) op het Frederik Hendrikplein op een steenworp afstand. Ook het Omniversum, Museon en PlanetJump in de oude kerk zijn op loopafstand. Madurodam is 5 minuten met de auto of 10 minuten met de fiets.

De Nolten Kids winkel is iedere dag geopend. In onze gespecialiseerde kinderschoenenwinkel vind je de grootste collectie kinderschoenen en sneakers voor jongens en meisjes van alle bekende merken met persoonlijke hulp voor de beste en allerleukste schoenen voor je kinderen. Ook babyschoenen voor de eerste stapjes van gespecialiseerde merken hebben we in de collectie.

Bereikbaarheid Nolten Den Haag De Fred


Met de auto

Op en rondom de Frederik Hendriklaan kan tot 13:00 uur bijna overal gratis geparkeerd worden. Daarbuiten geldt betaald parkeren.

Openbaar vervoer

Vanaf station Den Haag Centraal tram 16 richting Statenkwartier of stadsbus 24 richting Kijkduin. Vanaf Den Haag Hollands Spoor tram 11 richting Scheveningen Haven – Strand of tram 17 richting Statenkwartier.

Fietsen

De Fred is goed bereikbaar met de fiets die op verschillende plekken dichtbij de winkels te stallen is. Er is geen bewaakte fietsenstalling op De Fred.

Haagsche Stadsfiets Pick Up & Go

Kom je van buiten Den Haag? Huur dan een Haagsche Stadsfiets van Du Nord! De groen-gele fiets met praktisch transportrek kun je op tal van locaties in de binnenstad en aan het strand oppikken. Handig is dat je de fiets niet op dezelfde locatie hoeft in leveren. Klik hier voor meer informatie over de locaties waar je de opvallende Haagse fietsen kunt oppikken.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filters