< Vorige pagina

Merk

Prijs

Xpooos

  • Xpooos
Aantal
Filters
Filters

XPOOOS

Het sokkenmerk XPOOOS begint in 2014 in een modehuis voor kleding. Al snel maakte het merk eigentijdse sokken voor zelfbewuste mensen die het aandurven om deze sokken te matchen. Het merk XPOOOS staat voor echte vakmanschap en leuke creaties. De sokken zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stoffen. De sokken zijn opvallend en onderscheiden zich. De collectie bestaat uit vrolijke en kleurrijke sokken met elk een apart patroon of print. Deze sokken zijn voor mensen die van gekke sokken houden maar vooral de voeten stijlvol willen aankleden.

XPOOOS online bestellen

Bekijk de collectie van XPOOOS bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

XPOOOS bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames- en herencollectie van XPOOOS te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.