Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Filteren

  • Alfredo Gonzales
Maatadvies
< Vorige pagina

Prijs

Alfredo Gonzales

  • Alfredo Gonzales
Aantal
Sorteer op
Filters
Filters

Het merk Alfredo Gonzales

Als arme arbeider in een sokkenfabriek had Alfredo Gonzales weinig te besteden. Hij besloot om zelf sokken te gaan ontwerpen. Alfredo Gonzales wilde volwassenen hun verbeeldingskracht teruggeven. Hij vond dat het allemaal niet zo saai en serieus hoefde. Hij begonnen met het ontwerpen van drukke en kleurrijke sokken. Alle sokken werden zijn afgewerkt met hoge kwaliteitseisen. Echte Alfredo Gonzales sokken zijn te herkennen aan het knoopje aan de buitenkant van de sok. De sokken zijn een regelrechte hit. Niet alleen in Amerika maar ook in Europa worden de sokken veel gedragen.

Alfredo Gonzales sokken

De sokken van Alfredo Gonzales zijn te verkrijgen in allerlei vrolijke kleuren en prints en worden gemaakt om lang mee te gaan. De kleurrijke collectie herensokken bestaat uit duurzame sokken gemaakt van hoge kwaliteit katoen voor ultiem comfort en extra stevigheid.

Alfredo Gonzales online bestellen

Bekijk de collectie van Alfredo Gonzales online bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden. Niet tevreden over je aankoop? Dan heb je 14 dagen de tijd om je aankoop te retourneren. Binnen 5 werkdagen na ontvangst van je retournering wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

Alfredo Gonzales bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames- en herencollectie van Alfredo Gonzales te bekijken? Kijk dan voor meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.