< Vorige pagina

Categorie

Geslacht

Merk

Prijs

Alfredo Gonzales

  • Alfredo Gonzales
Aantal
Filters
Filters

Alfredo Gonzales

Als arme arbeider in een sokkenfabriek had Alfredo Gonzales weinig te besteden. Hij besloot om zelf sokken te gaan ontwerpen. Alfredo Gonzales wilde volwassenen hun verbeeldingskracht teruggeven. Hij vond dat het allemaal niet zo saai en serieus hoefde. Hij begonnen met het ontwerpen van drukke en kleurrijke sokken. Alle sokken werden zijn afgewerkt met hoge kwaliteitseisen. Echte Alfredo Gonzales sokken zijn te herkennen aan het knoopje aan de buitenkant van de sok. De sokken zijn een regelrechte hit. Niet alleen in Amerika maar ook in Europa worden de sokken veel gedragen.

Alfredo Gonzales online bestellen

Bekijk de collectie van Alfredo Gonzales bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Alfredo Gonzales bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames- en herencollectie van Alfredo Gonzales te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filteren

  • Alfredo Gonzales