Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Maatadvies
< Vorige pagina

Prijs

Dames Sneakers

Aantal
Sorteer op
Filters
Filters

Dames sneakers

Sneakers zijn meer dan alleen een sportschoen en omarmd door het grote publiek. Want iedereen heeft tenminste één paar sneakers in haar bezit. En als je maar één paar sneakers in je bezit hebt dan hou je het netjes. Want door de veelzijdigheid aan modellen, kleuren, printjes en stoffen hebben de meeste dames aardig wat sneakers in de schoenenkast staan.

De sneaker die eind negentiende eeuw zijn intrede deed is niet te vergelijken met de sneaker die wij nu kennen. De sneaker had een rubberen zool waardoor je hier op kon binnen ‘sneaken’. Inmiddels draait het bij de sneaker niet meer om ‘sneaken’, want de sneaker is een schoen die gezien mag worden. Hippe printjes, felle kleuren, witter dan wit en soms met enorme plateauzolen, je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een sneaker van te vinden.

Bij Nolten vind je legendarische modellen dames sneakers van Converse, Puma en Adidas. Ook voor sneakers van merken als Michael Kors en Karl Lagerfeld ben je bij Nolten aan het juiste adres.

Dames sneakers online bestellen

Bekijk de collectie dames sneakers op Nolten.nl en bestel direct veilig via de webshop. Je sneakers worden binnen 1-3 werkdagen gratis verzonden. Ben je niet tevreden over je aankoop dan kan je die gratis retourneren en wordt je aankoopbedrag binnen vijf werkdagen terugbetaald.

Dames sneakers bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de collectie sneakers te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.