Betalen

Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.

Je bestelling betalen
Je kunt bij ons betalen met gebruik van internetbankieren, met je creditcard of digitaal achteraf.

Veilig betalen
Alle transacties bij Nolten zijn beveiligd. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Terugbetaling van je retourzending
Indien gebruik wordt gemaakt van het herroepingsrecht en de artikelen zijn correct geretourneerd, wordt het betreffende aankoopbedrag binnen 3 werkdagen, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de aankoop terugbetaald. Indien alle artikelen van de bestelling worden geretourneerd worden ook de eventuele verzendkosten terugbetaald. Geretourneerde artikelen moeten voldoen aan de gestelde retourvoorwaarden.

Onze betaalmethoden
Nolten accepteert onderstaande betaalmethoden.

iDeal
Betaal veilig en gemakkelijk via je eigen bank (alleen in Nederland). Maak je al gebruik van telebankieren dan kan je direct gebruik maken van iDeal.

Creditcard
Betaal veilig en vertrouwd met je creditcard.

Mastercard SecureCode & Verified by Visa
Bij betalingen met Visa of MasterCard, kan worden gevraagd om 3-D Secure op je kaart te activeren. 3-D Secure en Secure Code maken het betalen op internet nog veiliger en vormen een extra stap bij het plaatsen van je bestelling. Je wordt beschermd tegen misbruik van je creditcardnummer omdat voor de betaling om je identiteit wordt gevraagd.

Je kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure en Secure Code. Na activatie zal bij elke online verificatie van je creditcard altijd om een digitale handtekening worden gevraagd, die meteen door je bank wordt gecontroleerd. Er zijn afhankelijk van je bank een aantal varianten van de digitale handtekening. Het kan een wachtwoord, pincode of digitale handtekening met gebruik van een digipas of random reader zijn.

Klarna (alleen in Nederland)
Klarna is voor achteraf betalen de betaalpartner van Nolten. Dit betekent dat je een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte artikel te betalen. Voor het betalen met Klarna wordt € 2,50 betaalkosten in rekening gebracht. De digitale factuur wordt uiterlijk 7 dagen na de besteldatum via e-mail verstuurd. Waarna je 14 dagen de tijd hebt om de factuur te betalen.
Als je voor Klarna als betaalwijze kiest, wordt door Klarna gecontroleerd of je voor achteraf betalen in aanmerking komt. Deze controle wordt volledig door Klarna uitgevoerd zonder tussenkomst van Nolten. Als je vragen hebt over je factuur, de autorisatie of je betaling, neem dan contact op met Klarna via 020-8082852 of chat met de klarna.nl/klantenservice. Klarna is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

FashionCheque
Je kunt zowel online als in onze winkels betalen met de FashionCheque. Als het aankoopbedrag hoger is dan de waarde van de Fashioncheque, kan het resterende bedrag worden betaald met een andere betaalwijze.

PayPal
Betaal via je eigen bank of met je creditcard met gebruik van je PayPal account. Alle betalingen via PayPal worden door Nolten geverifieerd. Bestellingen via PayPal worden pas verstuurd, als PayPal de betaling heeft goedgekeurd.

BancontactMisterCash
Betaal veilig en snel via je eigen bank (alleen in Belgie). Maak je al gebruik van telebankieren dan kan je direct gebruik maken van BancontactMisterCash. 

Stel je vraag over betalen?
Klik hier om een e-mail te sturen of bel +31 (0)70-338 93 66.