Betalen

Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.

Je bestelling betalen
Je kunt bij ons betalen met gebruik van internetbankieren via je eigen bank, met je creditcard of achteraf na ontvangst van je bestelling.

Veilig betalen
Alle transacties bij Nolten zijn beveiligd. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Terugbetaling van je retourzending
Indien gebruik wordt gemaakt van het herroepingsrecht en de artikelen zijn correct geretourneerd, wordt het betreffende aankoopbedrag binnen 3 werkdagen, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de aankoop terugbetaald. Indien alle artikelen van de bestelling worden geretourneerd worden ook de eventuele verzendkosten terugbetaald. Geretourneerde artikelen moeten voldoen aan de gestelde retourvoorwaarden.

Onze betaalmethoden
Nolten accepteert onderstaande betaalmethoden.

iDeal
Betaal veilig en gemakkelijk via je eigen bank (alleen in Nederland). Maak je al gebruik van telebankieren dan kan je direct gebruik maken van iDeal.

Creditcard
Betaal veilig en vertrouwd met je creditcard.

Mastercard SecureCode & Verified by Visa
Bij betalingen met Visa of MasterCard, kan worden gevraagd om 3-D Secure op je kaart te activeren. 3-D Secure en Secure Code maken het betalen op internet nog veiliger en vormen een extra stap bij het plaatsen van je bestelling. Je wordt beschermd tegen misbruik van je creditcardnummer omdat voor de betaling om je identiteit wordt gevraagd.

Je kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure en Secure Code. Na activatie zal bij elke online verificatie van je creditcard altijd om een digitale handtekening worden gevraagd, die meteen door je bank wordt gecontroleerd. Er zijn afhankelijk van je bank een aantal varianten van de digitale handtekening. Het kan een wachtwoord, pincode of digitale handtekening met gebruik van een digipas of random reader zijn.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Nolten.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

BancontactMisterCash
Betaal veilig via je eigen bank (alleen in België). Maak je al gebruik van telebankieren dan kan je direct gebruik maken van BancontactMisterCash.

PayPal
Betaal via je eigen bank of met je creditcard met gebruik van je PayPal account. Alle betalingen via PayPal worden door Nolten geverifieerd en pas na goedkeuring van de betaling verzonden.

FashionCheque
Je kunt zowel online als in onze winkels betalen met de FashionCheque. Als het aankoopbedrag hoger is dan de waarde van de Fashioncheque, kan het resterende bedrag worden betaald met een andere betaalwijze.     

Filters