Nolten Zoetermeer

Terug naar overzicht

Adresgegevens

Burg. van Leeuwenpassage 7
2711 JV ZOETERMEER
Tel. 079 323 9945
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 12:00 18:00
Dinsdag 09:30 18:00
Woensdag 09:30 18:00
Donderdag 09:30 18:00
Vrijdag 09:30 21:00
Zaterdag 09:30 17:30
Zondag 12:00 17:00

Nolten Schoenenwinkel Zoetermeer

Onze Nolten schoenenwinkel in Zoetermeer is gevestigd in winkelcentrum Stadshart en iedere dag geopend. Het leuke winkelcentrum is uitstekend bereikbaar en de plek om een dagje te winkelen in Zoetermeer. In deze winkel vind je een brede collectie damesschoenen en herenschoenen evenals een grote afdeling kinderschoenen met de leukste schoenen voor jongens en meisjes. Ook kan je hier terecht voor de meer exclusieve schoenen, sneakers en tassen van bekende merken.

Bereikbaarheid Nolten Zoetermeer Stadshart


Klik hier voor meest actuele informatie over winkelcentrum Stadshart en de bereikbaarheid.

Met de auto

Winkelcentrum Stadshart Zoetermeer is gelegen naast Rijksweg A12 en goed te bereiken met de auto. Parkeren kan in één van de vele parkeergarages rondom het Stadshart. Volg hiervoor de borden in de richting van het centrum en vervolgens de borden Stadshart. P8 Nederlandlaan en P9 Duitslandlaan in het Stadshart is de eerste twee uur gratis. Parkeren in de Driekant parkeergarage is niet gratis.

Openbaar vervoer

Het Stadshart heeft twee Randstad Rail-stations: Stadhuisplein en Station Centrum West. Het stadshart is vanaf Den haag bereikbaar met de Randstadrail.

Fietsen

Ook met de fiets is het Stadshart eenvoudig bereiken. Aan de rand vind je gratis bewaakte fietsenstallingen. Ook kan je er terecht voor het huren van een buggy, rollator of boodschappentrolley. Het Stadshart heeft bewaakte fietsenstallingen op de locaties Noordwaarts, Zuidwaarts en Station Centrum West.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filters