Nolten Den Haag Benoordenhout

Terug naar overzicht

Adresgegevens

Van Hoytemastraat 93
2596 EP DEN HAAG
Tel. 070 324 2523
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 18:00
Vrijdag 09:00 18:00
Zaterdag 09:00 17:00

Nolten Schoenenwinkel Den Haag

Onze Nolten winkel in de van Hoytemastraat in Den Haag is gevestigd in het gezellige Benoordenhout en van maandag t/m zaterdag geopend. In deze winkel vind je onze dames- en herencollecties. Ook kan je hier terecht voor exclusieve schoenen, tassen en accessoires van de mooiste merken.

Bereikbaarheid Nolten Den Haag Benoorderhout


Met de auto

De Van Hoytemastraat in het Benoordenhout ligt vlakbij het centrum. Het Centraal Station, Malieveld en de uitvalswegen van Den Haag. Het winkelgebied is eenvoudig te bereiken vanuit Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten.

Openbaar vervoer

Vanaf het station Den Haag Centraal loop je in ongeveer 15 minuten via de Bezuidenhoutseweg, het Malieveld en de Benoordenhoutsweg richting de Van Hoytemastraat naar het winkelgebied. Je kunt de Van Hoytemastraat ook met bus 18 en 23 bereiken (halte Willem Witsenplein). Van maandag t/m zaterdag is er betaald parkeren en betaal je van 9.00-17.00 uur € 1,70 per uur.

Fietsen

De van Hoytemastraat is goed bereikbaar met de fiets die op verschillende plekken dichtbij de winkels te stallen is. Er is geen bewaakte fietsenstalling aanwezig.

Haagsche Stadsfiets Pick Up & Go

Kom je van buiten Den Haag? Huur dan een Haagsche Stadsfiets van Du Nord! De groen-gele fiets met praktisch transportrek kun je op tal van locaties in de binnenstad en aan het strand oppikken. Handig is dat de fiets niet op dezelfde locatie ingeleverd hoeft iedereen kan voor 7,50 euro een Haagsche Stadsfiets huren. Klik hier voor meer informatie over de locaties waar je de opvallende Haagse fietsen kunt oppikken.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filters