Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Filters
Maatadvies

Nolten Delft

Terug naar overzicht

Adresgegevens

Hippolytusbuurt 20
2611 HN DELFT
Tel. 015 212 4843
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 12:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 20:00
Zaterdag 09:30 17:30
Zondag 12:00 17:00

Nolten Schoenenwinkel Delft

Onze Nolten schoenenwinkel in Delft is gevestigd in de gezellige Hippolytusbuurt in Delft en is iedere dag geopend. Wil je een dagje winkelen in Delft? Dan heeft dit buurtje de leukste plekjes in Delft die je niet mag missen. In deze winkel vind je dameschoenen en tassen evenals herenschoenen van alle bekende merken. Ook is er een shop in shop van het bekende heren- en damesschoenenmerk Floris van Bommel met een mooie collectie geklede schoenen, sneakers en riemen.

Bereikbaarheid Nolten DelftDe binnenstad van Delft is grotendeels autoluw. Zo kan je rustig winkel en genieten van het historische centrum van Delft.

Met de auto

In de binnenstad kan je betaald parkeren op de parkeerterreinen aan de Paardenmarkt, Gasthuisplaats en de Voorstraat. Parkeren kan ook op het Nijverheidsplein achter station Delft. Parkeren is hier goedkoper en je loopt binnen 10 minuten naar de binnenstad. Het centrum van Delft heeft 3 parkeergarages die 24 uur per dag geopend zijn; Phoenixgarage aan de Phoenixstraat 29, Zuidpoortgarage aan de Zuidwal 14 en de Marktgarage aan de Willem Naghelstraat 1. Parkeren langs de grachten is niet mogelijk, dit is alleen voor vergunninghouders.

Openbaar vervoer

Delft heeft 2 stations; Delft Zuid en Delft Centrum. Vanaf station Delft Centrum ben je in enkele minuten in de binnenstad. In Delft rijden 2 tramlijnen van de HTM. Nummer 1 (Scheveningen-Delft Tanthof) en 19 (Leidsenhage-Delft Nieuwe Plantage). De halte Prinsenhof is het meest dicht bij onze winkel. De halte Station Centrum is ook een optie en dicht bij de binnenstad.

Fietsen

Delft is prima bereikbaar met de fiets. Bij het station zijn grote stallingen met een systeem waar je direct kunt zien waar er ruimte is om je fiets te stallen. De stallingen zijn 24 uur per dag toegankelijk en bewaakt te bereiken via het fietspad langs het water tegenover de Westvest.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.