Nolten Classic Den Haag

Terug naar overzicht

Adresgegevens

Frederik Hendriklaan 272
2582 BN DEN HAAG
Tel. 070 358 5118
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 12:00 18:00
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 18:00
Vrijdag 09:00 18:00
Zaterdag 09:00 18:00
Zondag 12:00 18:00

Nolten Schoenenwinkel Den Haag

De Fred krijgt een flinke opknapbeurt. Dat doet wel wat stof opwaaien…

Ook stoffige schoenen?
Kom binnen en wij poetsen je schoenen, gratis!

Maandag 13 mei is de herinrichting van De Fred gestart. De verwachting is dat de werkzaamheden ter hoogte van onze winkels tot en met juli 2019 zullen duren. De winkels blijven te voet altijd bereikbaar. Minder validen moeten rekening houden met een beperkte bereikbaarheid. Parkeren is voor 13.00 uur en erna tegen betaling mogelijk in de omgeving of op loopafstand op de Kranenburgweg waar extra parkeerplaatsen zijn gecreëerd.

Onze Nolten Classic winkel in Den Haag is gevestigd op 'de Fred', de bekende winkelstraat in het Statenkwartier en een bezoekje waard om een dagje te winkelen want het Gemeentemuseum en Scheveningen zijn dicht in de buurt. De Nolten Classic winkel is iedere dag geopend.

In onze Classic winkel vind je de grootste collectie comfort schoenen voor dames en heren van alle gespecialiseerde merken. In onze winkel geven we je graag persoonlijk advies over breedtematen, pasvorm, uitneembare binnenzolen alsook welke schoenenmerken het meest geschikt zijn voor je voeten.

Bereikbaarheid Nolten Den Haag De Fred


Met de auto

Op en rondom de Frederik Hendriklaan kan tot 13:00 uur bijna overal gratis geparkeerd worden. Daarbuiten geldt een parkeertarief van 1,70 per uur.

Openbaar vervoer

Vanaf station Den Haag Centraal tram 16 richting Statenkwartier of stadsbus 24 richting Kijkduin. Vanaf Den Haag Hollands Spoor tram 11 richting Scheveningen Haven – Strand of tram 17 richting Statenkwartier.

Fietsen

De Fred is goed bereikbaar met de fiets die op verschillende plekken dichtbij de winkels te stallen is. Er is geen bewaakte fietsenstalling op De Fred.

Haagsche Stadsfiets Pick Up & Go

Kom je van buiten Den Haag? Huur dan een Haagsche Stadsfiets van Du Nord! De groen-gele fiets met praktisch transportrek kun je op tal van locaties in de binnenstad en aan het strand oppikken. Handig is dat de fiets niet op dezelfde locatie ingeleverd hoeft iedereen kan voor 7,50 euro een Haagsche Stadsfiets huren. Klik hier voor meer informatie over de locaties waar je de opvallende Haagse fietsen kunt oppikken.


Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filters