Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Maatadvies
< Vorige pagina

Jongens Regenlaarzen

Aantal
Sorteer op
Filters
Filters

Regenlaarzen

Wat is er nou lekkerder dan na een fikse regenbui met een fijn paar regenlaarzen door de plassen te stampen? Met een goed paar regenlaarzen blijven je voeten warm en droog en kun je een heerlijke wandeling door de natuur maken. Ook wanneer je door een stortbui naar je werk of school moet zijn regenlaarzen ideaal. Kaplaarzen zijn namelijk niet alleen ontzettend praktisch en comfortabel, maar ook nog eens trendy uitgevoerd. Zo vind je hippe rubberen regenlaarzen in opvallende felle kleuren en in stevige materialen als leer en nubuck.

Bij Nolten shop je regenlaarzen voor het hele gezin. Voor ieder gezinslid kun je een passend paar regenlaarzen vinden zodat iedereen droge voeten houdt. De kleurrijke laarzen van Bergstein zijn ideale regenlaarsjes voor kinderen. Deze rubberen regenlaarzen zijn uitgevoerd in felle kleuren en leuke dessins. Voor dames en heren heeft Dubarry een mooie collectie waterdichte leren laarzen. Deze regenlaarzen hebben een stevige rubberen zool en een comfortabel voetbed. Perfect om een mooie wandeling op te maken! Let er bij het aankopen van je regenlaarzen op dat deze niet te strak zitten. Als je een dik paar sokken in je regenlaarzen draagt blijven je voeten namelijk lekker warm ondanks het koude water. 

Regenlaarzen online bestellen

Bekijk de collectie regenlaarzen op Nolten.nl en bestel direct veilig via de webshop. Je regenlaarzen worden binnen 1 werkdagen verzonden. Ben je niet tevreden over je aankoop dan kan je die gratis retourneren en wordt je aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terugbetaald.

Regenlaarzen bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de collectie regenlaarzen te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.