Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Filters
Maatadvies

Klantbeoordelingen

Op deze pagina kan je zien hoe klanten Nolten beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door Kiyoh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd.

10
Judith
Angeren
04 december 2022
Super snelle service, netjes verpakt en retourlabel is al bijgeleverd
10
Saskia
Haarlem
04 december 2022
Mooie laarzen met prettige pasvorm in mijn schaars beschikbare maat 42, werden snel geleverd. Ik kon er zo op weglopen.
10
Michel
Geleen
04 december 2022
Hele goede ervaring met bestellen en een dikke pluim voor de service.
10
Corine
Amsterdam
03 december 2022
Uitstekend!!
10
Renate
Baarn
03 december 2022
Ik ben heel blij met mijn bestelling. Het online aankoopproces was gemakkelijk en de bestelling werd snel geleverd. De laarsjes zien eruit zoals beschreven en de foto’s op de website.
10
Maxime
Den Haag
03 december 2022
Waar overal uitverkocht kon Nolten mij blij maken! Super snelle levering en natuurlijk geweldige schoenen! Dank!
10
Lieke
Laren
02 december 2022
Goede stevige schoenen waarbij de maten kloppen.
9
Jolanda
Leidschendam
02 december 2022
Voor een zomerse bruiloft aankomende januari in Zuid Afrika was ik op zoek naar mooie blauwe sandaaltjes. In deze winterse periode een onmogelijke taak maar bij Nolte dé perfecte sandaaltjes gevonden. Via de website laten bezorgen in de winkel in The Westfieldmall. Daar gepast onder het genot van een heerlijk kopje koffie. De sandaaltjes zijn goed en passen mooi bij mijn outfit. Ik heb heel erg tevreden.
9
Liesbeth
Wassenaar
01 december 2022
Helaas waren de laarsjes te groot. Kon ze heel makkelijk terug geven in de winkel om de hoek. (Logeerden in huis van onze dochter) Geweldige service op hoytemaplein.
8
Aleid
Den Haag
30 november 2022
Vriendelijk en kundig personeel

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.