Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Filters

Klantbeoordelingen

Op deze pagina kan je zien hoe klanten Nolten beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door Kiyoh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd.

8
dirk
Wieringerwaard
01 augustus 2021
Kijk altijd even of er leuke ecco,s zijn. En zag wel een hele mooie aanbieding, had geen schoenen nodig.... Maar ja deze kon ik niet negeren. Binnen een dag waren ze er ,en pasten zoals de meeste ecco,s passen Prima.
10
Maria Pia Panelli
Saint Georges s/Meuse
01 augustus 2021
Satisfaite !!
4
Denise
delft
01 augustus 2021
Super mooie en fijne slippers. Alleen erg jammer dat ik al een steentje verloor na de slippers een keer aan te hebben gehad.
10
Karin
Noorden
30 juli 2021
Volgens afspraak geleverd.
10
Tamara
Doesburg
30 juli 2021
Pakketje super snel thuis gekregen en alles verliep zoals het hoort. Top service!
10
Date
Hoevelaken
30 juli 2021
Na een mailtje meteen een reactie. Prima!
10
Marloes
Den Haag
29 juli 2021
Lekker snel goed verpakt
10
Cor
Leeuwarden
29 juli 2021
Goede ervaring, bestel vaker!
10
Herman
Utrecht
28 juli 2021
In het begin beetje strak maar nu na ruim een week als gegoten
8
Sonja
Den Haag
28 juli 2021
De bestelde schoenen op tijd geleverd. Helaas pasten ze niet en dus retour. Ook de retour was geen enkel probleem.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.