Klantbeoordelingen

Op deze pagina kan je zien hoe klanten Nolten beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door Kiyoh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd.

10
Joost
Kak
29 november 2020
Top
8
C.
Voorburg
29 november 2020
Altijd vriendelijk personeel, goede service. Gewoon een hele fijne winkel!
10
Elisabeth
Voorburg
29 november 2020
Makkelijke online bestelling, snelle levering
8
Nanda
Veenendaal
29 november 2020
De maat was goed dus ben zeer tevreden
10
Sandy
Bergen op Zoom
28 november 2020
Snelle afhandeling en verzending. Duidelijke site.
10
Michel
Zwolle
28 november 2020
De schoenen werden de volgende dag geleverd, zoals beloofd. Helaas waren de schoen net te groot, dus geretourneerd. De retour was snel verwerkt. Prima!
8
Fokje
Amsterdam
27 november 2020
Vorig jaar fysiek in de winkel geweest. Prima service. Dit jaar online pantoffels gekocht, 2 maten, zodat ik goed kon passen. De juiste maat gehouden, het andere paar weer teruggestuurd. Ben zeer tevreden.
10
Nick
Hengelo
26 november 2020
Ondanks de sale periode en duidelijke meldingen dat tijdens de sale het versturen wat langer kan duren dan normaal, was het pakket er nog binnen 2 werkdagen. Netjes verpakt in een eigen Nolten doos!
10
Elly Van Gompel
BLADEL
26 november 2020
Snel en vertrouwd
2
Christina Schmitz
Gelrode
25 november 2020
Ik heb nog geen antwoordt op de kwaliteit van de produkten omdat ik ze nog niet ontvangen heb.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filters