Klantbeoordelingen

Op deze pagina kan je zien hoe klanten Nolten beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door Kiyoh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd.

10
Louise
Leidschendam
04 maart 2021
Gewoon goed, geen moeilijke site. En ik wist wat ik wilde hebben. Dat scheelt.
10
Jane
Zwanenburg
04 maart 2021
Snelle levering....
10
J.A.M
Rijswijk
04 maart 2021
Prettig en perfect, zowel het bezorgen aan huis en ophalen in de winkel
10
Herman Vonck
Sint-Niklaas
04 maart 2021
Bestelling wordt heel snel gevolgd door verwerking en levering. Snelle en perfecte levering in een mooie en stevige doos cq. verpakking. Dankuwel.
10
Susan
Wassenaar
04 maart 2021
Goed!
9
Alessia Vetere
Genk
03 maart 2021
Heel tevreden met de handtas !
10
B
Leiden
03 maart 2021
Bestellen en afhalen ging prima en beviel goed. Ik kreeg netjes de details mee om te retourneren. Alles was heel goed geregeld.
10
Lucia
Den Haag
03 maart 2021
Precies zoals op de webshop
10
Gerda
Den Haag.
03 maart 2021
Alle afhandelingen verliepen snel en vlot. Aan de uitgifte balie stond mijn bestelling al klaar. En als toegift een zakje drop, heerlijk.
10
Carin
Dordrecht
03 maart 2021
Prima servise hele mooie schoenen!

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filters