Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Filters
Maatadvies

Klantbeoordelingen

Op deze pagina kan je zien hoe klanten Nolten beoordelen. De klantbeoordelingen worden verzorgd door Kiyoh. Hiermee zijn onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd.

10
Martin
Blijham
23 februari 2024
Via de webshop in de sale een paar schoenen besteld, nette prijs en binnen 3 dagen keurig verpakt afgeleverd. Zo hoort het!!!
10
Gwen
Wassenaar
22 februari 2024
Fijne ervaring
10
Eveline
Den Haag
21 februari 2024
snelle levering, goede communicatie
10
A
Delft
20 februari 2024
De schoenen zijn perfect!
10
Ria
Voorburg
20 februari 2024
Goede service. Snelle levering en bij retour snelle terugbetaling.
8
Erica
Den Haag
20 februari 2024
Helaas was de laars veel te groot , ik heb altijd maat 39 van Sendra. Maar dit keer past het echt niet.
7
Jacintha
Haaksbergen
20 februari 2024
Schoenen zijn zorgvuldig verpakt Mailing is duidelijk Echter waren de schoenen geen taupe , zoals op site vermeld, maar blijkt het kiezel te zijn Erg jammer, dit had kunnen worden voorkomen als er op de site dezelfde kleur wordt vermeld dan er op de doos staat.
10
Ingrid
Alphen aan den Rijn
20 februari 2024
Schoenen snel geleverd en de retourzending snel verwerkt. Binnen zeer korte tijd geld teruggestort, kortom TOP SERVICE
10
Mnja
Huis ter Heide
20 februari 2024
Ik kocht Sendra laarzen die flink waren afgeprijsd. Heel fijn! De laarzen werden geleverd volgens verwachting. En er zat een briefje bij hoe ik de laarzen het beste kan onderhouden. Keurig allemaal!
9
Bart
België
19 februari 2024
Ik ga hier zeker nog schoenen bestellen.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.