Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Filters
Maatadvies

Ruilen & Retourneren

Alle online aankopen in Nederland & Belgie kan je gratis ruilen of retourneren. Je hebt hiervoor 14 dagen bedenktijd vanaf de dag na ontvangst, waarna je na ontbinding van je aankoop nog 14 dagen hebt om je aankoop te retourneren. Voor bestellingen verzonden buiten Nederland & Belgie zijn de retourkosten voor eigen rekening. Alle retourneringen dienen te voldoen aan onze retourvoorwaarden. Onze gratis retourservice is onverzekerd en voor eigen risico.

Online bestelling retourneren

Mocht je aankoop niet geheel naar wens zijn dan kan je je bestelling eenvoudig retourneren met gebruik van het meegeleverde retourformulier of met het modelformulier voor herroeping met vermelding van het ordernummer. Je hebt ook de mogelijkheid op een andere manier te herroepen, zolang je je naam, adres en ordernummer maar vermeldt.

Als je niet meer in bezit bent van het retourformulier, download dan hier modelformulier voor herroeping. Dit formulier kan je ingevuld meesturen met je retournering of mailen naar service@nolten.nl

Retourneren Nederland

- Plak de adressticker over het oorspronkelijke verzendetiket van de verzenddoos en sluit het retourformulier bij.
- Het pakket kan je binnen Nederland gratis afleveren bij een PostNL servicelocatie. Gratis retourneren van je bestelling is onverzekerd en voor eigen risico. Als je je bestelling verzekerd wilt retourneringen dan gelden de reguliere tarieven van PostNL en zijn de kosten voor eigen rekening.
- Vraag altijd om een verzendbewijs als je je bestelling retourneert.
- Na ontvangst van je retournering ontvang je een e-mail met een ontvangstbevestiging.
- Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst aan je terugbetaald, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van je aankoop. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. Bij retournering van alle artikelen van je bestelling, worden ook de verzendkosten terugbetaald.

Retourneren Belgie

- Klik hier om een DHL retourlabel voor orders vanuit Belgie aan te vragen.
- Wil je liever gratis retourneren vanuit Nederland via PostNL, stuur dan een e-mail naar service@nolten.be en vraag om ons antwoordnummer.
- Gratis retourneren vanuit Belgie kan alleen via een DHL Parcelshop in Belgie. Gratis retourneren van je bestelling is onverzekerd en voor eigen risico. Als je je bestelling verzekerd wilt retourneringen dan gelden de reguliere tarieven en zijn de kosten voor eigen rekening.
- Vraag altijd om een verzendbewijs als je je bestelling retourneert.
- Na ontvangst van je retournering ontvang je een e-mail met een ontvangstbevestiging.
- Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst aan je terugbetaald, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van je aankoop. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. Bij retournering van alle artikelen van je bestelling, worden ook de verzendkosten terugbetaald.

Online bestelling ruilen

Als je je online aankoop via de post retourneert, dan kan je deze altijd ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur van dezelfde prijs. Ruilingen zijn alleen mogelijk voor bestellingen in Nederland & Belgie.

- Geef op het meegeleverde retourformulier de voorkeur van je ruiling aan. Je ruiling wordt in behandeling genomen zodra je retournering door ons is ontvangen. Als we je ruiling niet kunnen leveren, betalen we het aankoopbedrag na ontvangst binnen 5 werkdagen doch binnen 14 dagen na ontbinding van je aankoop aan je terug.
- Wil je het artikel ruilen voor een geheel ander artikel of een artikel met een andere prijs dan kan je eenvoudig een nieuw artikel bestellen en het huidige artikel retourneren.

Retourneren in de winkel

- Je kunt je online bestelling eenvoudig retourneren met het retourformulier in een van onze winkels. Geretourneerde online bestellingen kunnen in de winkel niet worden geruild en worden binnen 5 werkdagen aan je terugbetaald op de betaalmethode van je de bestelling.
- Wil je in de winkel een andere maat of kleur van het eerder gekochte artikel of een andere aankoop doen, dan kan je die in de winkel worden afrekenen of worden bestellen via onze webshop.

Retourneren buiten Nederland & Belgie

Voor bestellingen verzonden buiten Nederland & Belgie zijn de retourkosten voor eigen rekening. Wil je een bestelling ruilen dan kan je het te vervangen artikel retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen. Zo weet je direct of het artikel nog beschikbaar is. 

Retourvoorwaarden

- Het artikel dient in de originele verpakking, ongedragen en onbeschadigd te worden geretourneerd.
- Gebruik een verzenddoos voor de retournering. Schoenendozen mogen niet beplakt worden met tape of een retoursticker.
- Artikelen mogen worden bekeken en gepast. Indien het artikel wordt gebruikt kunnen wij de waardevermindering doorberekenen.
- De bedenktijd voor het retourneren van artikelen is 14 dagen vanaf de eerstvolgende dag na het ontvangst.
- Na ontbinding van de aankoop dient deze binnen 14 dagen te worden geretourneerd.
- Nolten brengt verzendkosten in rekening als een bestelling niet in ontvangst wordt genomen of niet wordt opgehaald bij de ophaallocatie. Hiervoor gelden de verzendkosten die PostNL in rekening brengt aan consumenten.
- Online ruilen is alleen mogelijk voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur van dezelfde prijs in Nederland & Belgie.
- De gratis retourservice (alleen Nederland & Belgie) is niet verzekerd en op eigen risico. Je kunt je retournering niet onder rembours terugsturen.
- Voor bestellingen verzonden buiten Nederland zijn het risico evenals de retourkosten voor eigen rekening.

Retouradres

Nolten
Tiber 24
2491 DH Den Haag
Nederland

Stel je vraag over ruilen & retourneren?

Klik hier om een e-mail te sturen of bel +31 (0)70 338 9366

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.