Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Maatadvies
< Vorige pagina

Dames Ballerina's

Aantal
Sorteer op
Filters
Filters

Dames ballerina's

Ballerina’s zijn sierlijke en elegante schoentjes die je bij veel outfits kunt dragen. We zien ballerina’s dan ook elke zomer terugkomen. De ballerina, die gebaseerd is op een balletschoen, heeft van oorsprong een ronde neus. Toch vind je ook ballerina’s met een spitse of een vierkante neus.

De ballerina is geheel naar de trend van het moment te stylen. Zo heb je ballerina’s met een strikje of een gespje en ballerina’s uitgevoerd in hippe dierenprints. Ook het materiaal van de ballerina’s is heel divers. Op leren ballerina’s of suéde ballerina’s kun je het hele jaar door lopen. Maar er zijn ook stoffen ballerina’s die perfect zijn voor een zomerse look. Deze ballerina’s zijn lekker luchtig en vaak uitgevoerd in vrolijke zomerse kleuren en prints. Soms hebben ballerina’s een open hieltje met een gespje. Deze slingpump ballerina’s zijn extra zomers!

Met de flatjes, zoals ballerina’s ook wel worden genoemd, kun je een casual look een gaaf tintje geven. Maar ook met een meer geklede look is een ballerina een goede combi. Moet je bijvoorbeeld veel lopen waardoor een stel pumps geen optie is? Kies dan voor een mooi paar zwarte ballerina’s of witte ballerina’s! De collectie ballerina’s van Si, Peter Kaiser en Tods geven je volop keuze uit de mooiste modellen van deze elegante schoenen.

Dames ballerina's online bestellen

Bekijk de collectie dames ballerina’s op Nolten.nl en bestel direct veilig via de webshop. Je ballerina’s worden binnen 1-3 werkdagen gratis verzonden. Ben je niet tevreden over je aankoop dan kan je die gratis retourneren en wordt je aankoopbedrag binnen vijf werkdagen terugbetaald.

Dames ballerina's bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de collectie dames ballerina’s te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.