< Vorige pagina

Olukai

  • Olukai
Aantal
Filteren
Filters

Olukia

Het merk Olukia gelooft dat iedereen ongeacht waar ze zijn het Aloha gevoel kan leven. Het begon met een andere aanpak voor een schoenenbedrijf. Olukia wilden sandalen en slippers maken waarbij duurzaamheid wordt gecombineerd met de oceaan lifestyle de waterman -en vrouw alsook een merk dat sterke waarden en wortels heeft met stijl, comfort en vakmanschap.

De Olukia roots komt terug in de hedendaagse aanpak als onderdeel van een pad; een reis die begon met voorouders die leefden met verhalen, vaste waarden en rituelen. Olukia focust op duurzaamheid, positief leven en de keuzes die je elke dag maakt. Olukia produceert alleen producten waar zij in geloven en achter staan. Zoals zij zelf zeggen; wij geloven in de kwaliteit van het product en het materiaal, vakmanschap in de maakwijze en het vinden van de kwaliteit van het leven door de keuzes die we elke dag maken.

Olukia online bestellen

Bekijk de collectie van Olukai bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Olukia bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames en herencollectie van Olukai te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina. Olukia is exclusief verkrijgbaar op onze webshop en bij onze winkels.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filteren

  • Olukai