< Vorige pagina

Giesswein

  • Giesswein
Aantal
Filteren
Filters

Giesswein

De pantoffels van Giesswein zijn er voor dames, heren, meisjes en jongens. Giesswein staat onder meer bekend om de gepatenteerde zachte pantoffelzolen en de Walkstoff gemaakt van zuiver scheerwol. Walkstoff is vergelijkbaar met vilt en heeft vanwege de natuurlijke wol warmte regulerende eigenschappen. Daarom zijn de pantoffels, slofjes en slippers van Giesswein de ultieme pantoffels om mee relaxen. De comfortabele pantoffels voor het hele gezin zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren en mooie combinaties en zijn naast een verwennerij voor je voeten ook nog een lust voor het oog.

Giesswein online bestellen

Bekijk de collectie van Giesswein pantoffels op Nolten.nl en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag gratis verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan kan je die gratis retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Giesswein bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames, heren of kids collectie van Giesswein te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Filteren

  • Giesswein