< Vorige pagina

Merk

Perlita Peaches

  • Perlita Peaches
Aantal
Filteren
Filters

Perlita Peaches

Western boots van Perlita Peaches zijn 100% made in SPAIN. Alle boots zijn goodyear-flex gemaakt, dit betekent een top kwaliteit handgemaakte zool met een kurken tussenlaag in de zool dat zich vormt naar de voet. Na enkele dagen dragen zijn de western laarzen dan eigenlijk "custom made". De boots volgen de hedendaagse trends en onderscheiden zich door elegantie en materiaal keuze, die is altijd zacht en van hoge kwaliteit.

Perlita Peaches online bestellen

Bekijk de collectie van Perlita Peaches bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Perlita Peaches bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de damescollectie van Perlita Peaches te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filteren

  • Perlita Peaches