Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Maatadvies
< Vorige pagina

Merk

Prijs

Shoesme

  • Shoesme
Aantal
Sorteer op
Filters
Filters

Shoesme

Shoesme werd in 1999 opgericht, als eerste merk dat het ontwerp van baby- en kinderschoenen afstemt op de 'fase' en ontwikkeling van een kindervoet. Met een nieuwe visie op baby- en kinderschoenen is Shoesme een gamechanger in de markt.

Shoesme staat voor kwaliteit, innovatie en eerlijke producten. Dit uit zich in de keuze voor productie in Europa, het gebruik van hoogwaardige leersoorten en eigen leesten en de ontwikkeling van unieke Shoesme zolen. Schoenen met flexibele rubberzool, geperforeerde microvezelvoering, orthopedisch voetbed en verfijnde stootneus biedt een kind de beste bescherming en stimulans tijdens het lopen.

Shoesme online bestellen

Bekijk de collectie van Shoesme bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Shoesme bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de kindercollectie van Shoesme te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.