< Vorige pagina

Geslacht

Merk

Stijl

Prijs

Uitneembaar voetbed

Arche

  • Arche
Aantal
Filters
Filters

Arche

Het Franse merk Arche maakt sinds 1968 comfortabele damesschoenen. Arche staat voor hoge kwaliteit schoenen met een goede loopcomfort. Deze modieuze schoenen hebben een uitgesproken stijl voor moderne dames. De laatste modeontwikkelingen en trends worden op geheel eigen wijze vertaald naar een prachtige collectie schoenen.

Om het comfort optimaal te maken worden alleen de beste Europese ledersoorten en het zachtste nubuck gebruikt voor de productie van Arche damesschoenen. De zool is in tegenstelling tot andere schoenen gemaakt van latex in plaats van rubber. Deze zool geeft een schoen optimale demping en is daarnaast flexibel en duurzaam

Arche online bestellen

Bekijk de collectie van Arche bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Arche bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de damescollectie van Arche te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.