< Vorige pagina

Barts

  • Barts
Aantal
Filteren
Filters

Barts

Het Nederlands merk Barts is ontstaan in de zomer van 1986 waar oprichter Bart Koene tijdens zijn stage begon met het verkopen van handgemaakte strand shorts langs de kust van Saint-Tropez die binnen no time waren uitverkocht. Bart ging op wereldreis waar hij aangekomen in Bali kleurrijke stoffen kocht en meer strand shorts en broeken maakte, die hij vervolgens verkocht in Saint-Tropez. En wel zo succesvol dat de collectie werd uitgebreid met accessoires waarna in 1992 het merk Bart Barts in Nederland werd gelanceerd, te beginnen met een zomercollectie van gekleurde bandanas, gevolgd door een wintercollectie van verschillende fleece hoeden. En vandaag de dag een brede collectie hand gebreide winter accessoires onder de naam Barts. De met passie en zorg ontworpen sjaals en mutsen zijn van de hoogste kwaliteit, zo ook de technische handschoenen en tassen voor dames, heren en kids.

Achter het merk Barts zit inmiddels een familie van talentvolle ontwerpers en grafische kunstenaars die houden van het product en die blijven zoeken naar nieuwe ideeën en mogelijkheden, overal waar ze komen. En waar Barts heel goed in is, is de kunst van het breien met de hand. Deze ambacht is uitgegroeid tot het handelsmerk van Barts, die met echt verstand van breien, soorten garens, gebruik van kleuren ingewikkelde technieken kan combineren in iedere sjaal, of muts.

Barts online bestellen

Bekijk de collectie van Barts bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Barts bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames, heren en kids collectie van Barts te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.