< Vorige pagina

Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als je naar pagina's wilt zoeken, klik hier.

Bjorn Borg Schoenen

Oud tennisster Björn Borg en inmiddels bekend fashionmerk merk Bjorn Borg veroverde rond het jaar 1990 de Zweedse modewereld en is sindsdien gegroeid tot een Europees succes. De status van Tennisspeler en celebrity Björn Borg is een sterke basis voor het internationale succes maar Bjorn Borg is meer. De schoenen uit de Björn Borg collectie staan voor een sportieve stijl, met als uitgangsbasis actief en aantrekkelijk. De veterschoenen en enkelboots voor heren en dames zijn stoer en sportief met opvallende logo’s en een echte Björn Borg look and feel.

Bjorn Borg online bestellen

Bekijk de collectie Bjorn Borg schoenen bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Bjorn Borg bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de schoenencollectie van Bjorn Borg te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.