< Vorige pagina

Categorie

Merk

Materiaal

Prijs

Campomaggi

  • Campomaggi
Aantal
Filters
Filters

Campomaggi

De geur van leer en het maken van een collectie waarbij ieder model uniek is, is het adagio van de werkende handen en kunst van het vakmanschap bij het maken van iedere Campomaggi tas. De drijfveer is het maken van designer tassen en accessoires met collecties die de oude kunst van het behandelen van leer met creativiteit, precisie en zorgvuldigheid in vakmanschap combineren. Elke Campomaggi tas is exclusief en vertelt een verhaal. Nauwkeurigheid, zorg, aandacht en toewijding zijn fundamentele ingrediënten bij het maken van het eerste prototype van elk nieuw model: een zeer delicate fase, de eerste stap in het transformeren van een idee in iets tastbaars dat maakt dat iedere Campomaggi tas ook de waarde bezit die de drager ervan verwacht.

Campomaggi online bestellen

Bekijk de collectie van Campomaggi bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Campomaggi bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de damescollectie van Campomaggi te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina. Campomaggi is exclusief verkrijgbaar op onze webshop en bij onze winkels.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.