< Vorige pagina

Merk

Prijs

tot
Go

Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als je naar pagina's wilt zoeken, klik hier.

Catarina Martins

Het damesschoenen merk Catarina Martins is met de hand van Paulo Martins in 2003 ontstaan. De filosofie van Catarina Martins schoenen 'Het leven is te kort om een dutje te doen' belichaamt in een paar woorden de filosofie waarbij ook voortdurend innoveren en aandacht voor detail van belang zijn in de snel veranderende fashion industrie. Catarina Martins heeft een vintage spirit, is fris, eigentijds en edgy. De met de hand geverfd en gewassen zijn herkenbare handtekeningen in elke schoenencollectie.

Catarina Martins schoenen worden ontworpen volgens de hoogste normen van kwaliteit met gebruik van innovatieve componenten en authentieke materialen, waarbij comfort voorop staat. Als eerbetoon aan de regio en de traditioneel hardwerkende mensen van het noorden van Portugal, draagt elk paar Catarina Martins dhet label "Schoenen gemaakt in de regio van Porto". Alle leveranciers en productie partners in de regio zijn met zorg geselecteerd door vele tientallen jaren echte vakmanschap en oog voor detail.

Catarina Martins online bestellen

Bekijk de collectie van Catarina Martins bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Catarina Martins bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de damescollectie van Catarina Martins te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.