< Vorige pagina

Merk

Stijl

Hakhoogte

Prijs

Dr Martens

  • Dr Martens
Aantal
Sorteer op
Filters
Filters

Dr Martens

De beroemde Dr. Martens met ‘Air Cushion Sole’ zijn wereldwijd bekend. Vooral de Dr. Martens originals zijn er in vele varianten zoals hoge Dr. Martens en Dr. Martens veterschoenen. Ook de backstrap en de ‘AirWair met Bouncing Soles’ zijn innovaties die het merk Dr. Martens kenmerken.

Vernieuwing zie je terug in de samenwerking met bekende kunstenaars en het toepassen van leuke prints voor een stoere, klassieke of rock look. Toch is Dr. Martens een echt heritage merk want Dr. Martens, Made in Engeland wordt al sinds 1901 voor een groot deel gemaakt in de unieke Cobb's Lane fabriek waar ook nog gebruik wordt gemaakt van traditionele technieken van de hoogste kwaliteit zoals de Goodyear Welt maakwijze. Dr. Martens zijn herkenbaar, tijdloos, duurzaam en ‘never out of fashion’.

Dr Martens online bestellen

Bekijk de collectie van Dr Martens bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Dr Martens bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames- en kinderschoenen collectie van Dr. Martens te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.