< Vorige pagina

Durea

  • Durea
Aantal
Filteren
Filters

Durea

Durea schoenen is specialist in comfort schoenen en bekend om de goede pasvorm. De leest van de Durea schoenen worden volgens de laatste kennis op het gebied van orthopedie ontwikkeld. Durea maakt leesten van wijdte D (extra smal) tot en met wijdte M (extra breed). De kracht van de Durea pasvorm ligt hem in de 4 ‘liefden voor je voeten. Extra teenruimte, wijdtematen, verwisselbare voetbedden en een goede hielaansluiting. De combinatie van deze 4 focuspunten zorgt er voor dat een schoen van Durea voor elke voet een optimale pasvorm in de collectie heeft.

Durea online bestellen

Bekijk de collectie van Durea damesschoenen op noltenschoenen.nl en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag gratis verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan kan je die gratis retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Durea bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de damescollectie van Durea te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Filteren

  • Durea