< Vorige pagina

Geslacht

Merk

Prijs

Elvy

  • Elvy
Aantal
Filters
Filters

Elvy

In 2013 begint Laura Vlasblom met een eigen tassenlijn genaamd Elvy. De tasjes zijn genoemd naar haar favoriete rockband Fleetwood Mac. De motto van Elvy : go your own way! Laura richt haar tassen op de ondernemende dames. De Elvy-tassen zijn geschikt voor op stap gaan, festivals of even snel naar de stad te gaan. Door de kleine compacte tassen kun je hier altijd je belangrijkste spullen in kwijt, waaronder je pinpas, sleutels en portemonnee. De tassen zijn stuk voor stuk gemaakt van runderleer. De elvy collectie bestaat uit verschillende crossbodytassen en heuptassen.

Elvy online bestellen

Bekijk de collectie van Elvy bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Elvy bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de damescollectie van Elvy te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.