< Vorige pagina

Merk

Prijs

Happy Socks

  • Happy Socks
Aantal
Filters
Filters

Happy Socks

Happy Socks werd gelanceerd in 2008. De oprichter Viktor Tell van het merk Happy Socks was voorheen een grafisch ontwerper en illustrator. Hij werd geïnspireerd door leuke printen, kleurrijke patronen. Zijn creativiteit kwam vooral voort uit zijn motto : “Allemaal spelen, niet werken”. Mikael Söderlindh de algemeen directeur van Happy Socks werkte in de reclame-industrie voor hij met zijn goede vriend Viktor Tell aan dit vrolijke merk begon.

Happy Socks staat voor goede kwaliteit en heeft hoge standaarden. Door oog voor details, hoge kwaliteit en goede productieprocessen wordt dit merk al door meer dan 90 landen verkocht. De collectie bestaat uit verschillende printen en kleuren. De sokken zijn allemaal unisex dus voor ieder iets wils!

Happy Socks online bestellen

Bekijk de collectie van Happy Socks bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Happy Socks bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de dames- en herencollectie van Happy Socks te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.

Filteren

  • Happy Socks