Shopping Bag
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Maatadvies
< Vorige pagina

Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als je naar pagina's wilt zoeken, klik hier.

Jongens Instapschoenen

In de zomer zien we steeds meer leuke jongens instapschoenen. Veel jongens instapschoenen zijn geïnspireerd op de espadrille, die ook bij papa en mama favoriet is. Voor jongens zijn deze instapschoenen verkrijgbaar met de kenmerkende touwzool, maar ook een sportieve sneakerzool zien we onder veel jongens instapschoenen terug. Ideaal voor jongens die graag willen rennen en vliegen en toch een luchtige zomerschoen willen dragen. Is zo’n jongens instapschoen wel wat voor jouw kleine man? Bekijk dan de collectie jongens instapschoenen van het merk Toms. Leuk feitje: bij elk verkocht paar schoenen helpt Toms draagt een steentje bij aan de levensverbetering in derdewereldlanden.

Jongens Instapschoenen online bestellen

Bekijk de collectie jongens instapschoenen op Nolten.nl en bestel direct veilig via de webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden. Ben je niet tevreden over je aankoop dan kan je die gratis retourneren en wordt je aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terugbetaald.

Jongens Instapschoenen bekijken in één van onze winkels

Wil je één van onze winkels bezoeken om de collectie jongens instapschoenen te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina. In onze KIDS winkels in Delft (Brabantse Turfmarkt 91) en Den Haag (Frederik Hendriklaan 278) kun je terecht voor een uitgebreide jongens instapschoenen collectie.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.