< Vorige pagina

Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als je naar pagina's wilt zoeken, klik hier.

Koel4Kids

De stoere meisjes schoenen van het Hollandse merk Koel4Kids zijn mateloos populair in Nederland met de bekende meisjes laarzen Keesje, Klaartje en Katrien als basis voor de collectie. De schoenen hebben een typisch fris degelijk Hollands design, met kleurrijke accenten zoals lintjes met ruitjes, bloemetjes of streepjes en een stevige pasvorm van echt leer met rubberen of crépe zolen. De laarzen van Koel4Kids worden in Nederland ontworpen en geproduceerd in Zuid Europa. Zo weet dit succesvolle merk de hoge kwaliteit en stijl die zo geliefd is te behouden.

Koel4Kids online bestellen

Bekijk de collectie van Koel4Kids bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden en ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je 14 dagen om je aankoop te retourneren. Je aankoop wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van je retournering terugbetaald.

Koel4Kids bekijken in één van onze winkels
Wil je één van onze winkels bezoeken om de meisjes collectie van Koel4Kids te bekijken, dan vind je meer informatie over onze winkels op onze winkelpagina.

Om te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijkheid is, maken we gebruik van cookies. Bekijk de pagina’s voor meer informatie cookieverklaring & privacy verklaring.